Schoorl

Het is heerlijk ondernemen in Schoorl in één heel bijzonder dorpje bovenin Noord-Holland. Boven Alkmaar en onder Den Helder is Schoorl echt even weg en toch goed te bereiken.Aan de kust van Noord-Holland kan je in Schoorl nog echt genieten van rust en ruimte.Schoorl biedt vooral de natuur- en buitenmens volop mogelijkheden om een prachtig duingebied en de bijzondere natuur in de omgeving te ontdekken. Ook voor de sportliefhebber en wandelaar biedt het gebied in en rond Schoorl veel uitdagingen. Voor deze mensen is het duincentrum een ideaal startpunt van een verfrissend verbijf in ons pittoreske dorp. Voor informatie over het duincentrum klikt u hier.U komt dan op de website van staatsbobeheer duincentrum Schoorl.

Families die echt even samen helemaal weg willen zijn kunnen met het hele gezin luxues genieten in é♠n van de prachtige vakantiehuizen die Dutchen of Recidence het Koningshof aanbieden. Wandelen in de natuur en bij terugkomst heerlijk relaxen in uw whirlpool. Voor meer informatie over het aanbod vakantiehuizen en beschikbaarheid kijkt u op de website van de verschillende aanbieders. Klik hier voor de website van Dutchen of klik hier voor de van website Residence Koningshof. 

Romantisch er tussen uit en zo vanaf u bed het klimduin op rennen dan bent u van harte welkom in het hotel-restaurant de Viersprong van Bart en Annemarie. Slapen en eten midden in het kleine centrum van Schoorl met vanaf het terras uitzicht op het klimduin. Voor hotelovernachtigingen en restaurantreserveringen kijkt u op de webiste van hotel-restaurant de . Viersprong. Klik hier voor de website.

Als u dan geniet van uw verblijf in ons gezellige dorpje Schoorl en honger mocht krijgen is er voor elke smaak een menukaart te vinden. Zeker aan te raden is het gezellige familierestaurant van Erno en Saskia het Trefpunt. Zoals de naam doet vermoeden is het restaurant net als de Viersprong middenin het dorp te vinden.Vanaf het terras en in de Serre heeft u uitzicht op het klimduin.Naast pannekoeken en pizza's kunt u hier ook heerlijke stoofpotten en malse vleesgerechten krijgen. Een echte familie aanrader! Voor meer informatie en reserveringen klikt u hier voor de website van restaurant het Trefpunt.

Uiteraard vindt u tijdens uw verblijf in Schoorl een moment om het centrum van Schoorl te bezoeken en een kijkje te nemen in onze gezellige bloemenwinkel en op het naastgelegen erf. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment bloemen, binnen- en buitenplanten. Daarnaast hebben we elk seizoen weer een verrassend aanbod seizoensartikelen en accessoires. 

Naast ons zit Hé. Hé is sinds enkele jaren de opvolger van ijzerwarenwinkel Breen. Na bijna 30 jaar in het centrum van Schoorl gevestigd te zijn is de ijzerwinkel verhuisd naar de rand van Schoorl waar de klant op het terrein van de winkel zijn auto kan parkeren. Kijkt u voor actuele informatie en een proffesionele sfeerimpressie van ijzerwarenwinkel Breen op de website.

Het pand waar de ijzerwarenwinkel Breen voorheen was te vinden werd gekocht door Martin Nooij. Samen met zijn zoon, vrijwilligers en medewerkers is de winkel omgebouwd tot een echte bazaar. Voor specerijen, thee,  theepotten maar ook hippe kleding, tuinornamenten en seizoensartikelen kunnen we nu bij Hé terecht. Naast dit verrassende aanbod detailhandel is de onderneming ook een plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen werken. 

Links aan de overkant van onze bloemenwinkel vindt u Slagerij Groeneweg. Hier kunt u terecht voor eerlijk vlees, biologisch en lokaal. Met een uitgebreid aanbod biologisch kwaliteitsvlees is de slagerij een begrip in vlees voor Schoorl en omgeving. De hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Naast het uitgebreide aanbod vlees kunt u hier ook heerlijke lunchbroodjes krijgen. Puur genieten of een broodje Klimduin, alle smaken zijn het proeven waard. Voor informatie over slager Wim en zijn team van slagerij Groeneweg kijkt u op de website www. 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Maandag  08:00-18:00
Dinsdag 08:00-18:00
Woensdag  08:00-18:00
Donderdag  08:00-18:00
Vrijdag 08:00-18:00
Zaterdag 08:00-17:00
Zondag 10:00-17:00

Bezorginformatie

  • Wij bezorgen dagelijks in de regio Bergen (NH), Castricum en directe omgeving.
  • Bestellingen buiten onze regio worden bezorgd door de bloemisten van FloraNL.
  • Vandaag besteld voor 14:00 uur is vandaag geleverd! (zon- en feestdagen uitgesloten) Zaterdag tot 12u.
  • Bezorgtijdstip kan niet worden gegarandeerd.

Extra informatie

  • Bloemen zijn een natuurproduct.
  • De geleverde boeketten kunnen afwijken.
  • Wij geven 7 dagen vaasgarantie!
  • Prijzen inclusief btw en exclusief € 4.50 bezorgkosten voor bestellingen in Schoorl.
  • Op speciale dagen bezorgen wij ook op zondag
  • Wijzigingen en kennelijke (druk)fouten voorbehouden.