Geweldige samenwerking wordt nooit door één persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen - (Steve Jobs). Wij zijn zeer dankbaar dat we in de afgelopen 18 jaar met vele gepassioneerde en inspirerende bloembinders (m/v) hebben mogen samenwerken en nog steeds. Ieder brengt op zijn eigen unieke manier een creatieve en waardevolle ervaring mee die de organisatie helpen het succes te zijn welke ze dankzij deze mensen is geworden!

Toen wij, Danny & Margit, in 2003 voornemens waren de bloemenwinkel nieuw leven in te blazen hebben wij vier van de voormalige medewerkers van de toenmalige bloemenwinkel gevraagd om de samenwerking met ons aan te gaan. Alle vier hebben ze de eerste jaren wederom in de bloemenwinkel aan de Heereweg doorgebracht. In de loop van de jaren zijn er meerdere waardevolle medewerkers gekomen en gegaan maar twee zijn er vanaf het begin bij, Esther en Jacqueline. Ondertussen alweer 18 jaar het vertrouwde gezicht van Euroflower Schoorl. 

In 2005 kwam Mireille ons team versterken. Ook zij is een bekend gezicht bij Euroflower geworden in de afgelopen 15 jaar. Eind 2020 heeft Mireille besloten dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging en hebben we afscheid genomen van elkaar. Zij werkt nu samen met collega-ondernemer & ex-werkneemster Renée bij bloemenwinkel Multiflora in Egmond aan Zee. Mireille is een fijne en waardevolle collega geweest en wij wensen de dames een inspirerende en succesvolle samenwerking.

Gelukkig zijn er meer ervaren bloembindsters die zin hebben in een nieuwe ervaring. Precies op het juiste moment werden wij voorgesteld aan Denise (Loeloe), een jonge frisse meid met een schat aan bloemenervaring. En toen Loeloe besloot bij ons te komen werken kregen ook wij wederom een kans om een nieuwe waardevolle en inspirerende samenwerking aan te gaan.. U zou haar kunnen kennen van bloemenwinkel de Hamptons in Bergen waar zij de afgelopen 12 jaar het vertrouwde gezicht is geweest. 

En als laatste maar zeker niet als minste onze zaterdag medewerkster Denise. We werken ondertussen alweer ruim 2 jaar naar volle tevredenheid met elkaar samen.U komt Denise tegen op zaterdag en op haar vrije dagen. Als beide Denises samen werken noemen we onze nieuwe aanwinst Loeloe!

     2021 kom maar op!!!        Met dit topteam kunnen wij het aan.       Wij hebben er zin in!     

Danny


Eigenaar en overal inzetbaar
Offline aanspreekpunt

Margit


EIgenaar en overal inzetbaar
Online aanspreekpunt

Esther


Bloembindster,
aanspreekpunt in de winkel

Jacq


Bloembindster,
aanspreekpunt in de winkel

Loeloe


Bloembindster,
aanspreekpunt in de winkel

Denise


Zaterdag-medewerker, student
vakantiemedewerkster, oproepkracht

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Maandag  08:00-18:00
Dinsdag 08:00-18:00
Woensdag  08:00-18:00
Donderdag  08:00-18:00
Vrijdag 08:00-18:00
Zaterdag 08:00-17:00
Zondag 10:00-17:00

Bezorginformatie

  • Wij bezorgen dagelijks in de regio Bergen (NH), Castricum en directe omgeving.
  • Bestellingen buiten onze regio worden bezorgd door de bloemisten van FloraNL.
  • Vandaag besteld voor 14:00 uur is vandaag geleverd! (zon- en feestdagen uitgesloten) Zaterdag tot 12u.
  • Bezorgtijdstip kan niet worden gegarandeerd.

Extra informatie

  • Bloemen zijn een natuurproduct.
  • De geleverde boeketten kunnen afwijken.
  • Wij geven 7 dagen vaasgarantie!
  • Prijzen inclusief btw en exclusief € 4.50 bezorgkosten voor bestellingen in Schoorl.
  • Op speciale dagen bezorgen wij ook op zondag
  • Wijzigingen en kennelijke (druk)fouten voorbehouden.